Houten Badkamermeubel

Houten badkamermeubel met een moderne en trendy uitstraling

Waar men vroeger verplicht was naar gemeenschappelijke badhuizen te gaan, zoals men al in de tijd van de Romeinen deed,  is het in deze moderne tijd gemeengoed geworden om een eigen badkamer thuis te hebben. Niet langer is het de norm om kille stenen of porseleinen meubelen te plaatsen in de badkamer, want met een houten badkamermeubel van Casajoy krijgen de persoonlijke badkamers een moderne en trendy uitstraling. Het houten badkamermeubel wordt namelijk aangepast aan de vragen van de klanten en de trendgevoeligheid van de markt. Hierdoor is het houten badkamer meubel, altijd precies afgestemd op de wensen en eisen van uw klanten. Uw klanten zijn hiermee verzekerd van een houten badkamermeubel waar zij bij binnenkomst al voor vallen en zeker nog jaren plezier van zullen hebben

Houten badkamermeubel van alleen het meest hoogwaardige materiaal

Het geleverde houten badkamermeubel is van hoogwaardige kwaliteit (hardsteen, roestvrij/roestvast staal, eikenhout) en in allerlei variaties verkrijgbaar. Bij Casajoy zijn wij ons er namelijk ten zeerste van bewust, dat het houten badkamermeubel van uw klanten niet alleen gebruikt worden om dingen in op te bergen, maar ook dat zij een wezenlijk en bepalend onderdeel zijn van de sfeer in de badkamer. Deze meubelen moeten daarom aansluiten bij hoe de klant zijn, of haar huis het liefste ingericht ziet en passen bij de stijl die zij voor ogen hebben. Bij Casajoy begrijpen wij dat een badkamer niet alleen een plek voor verfrissing is, maar ook een plek waar men in serene rust kan ontspannen en genieten van een sfeervolle en warme omgeving.

Bezichtig onze showroom

Een aantal badkamermeubelen zijn gepresenteerd in onze showroom gevestigd in Eindhoven. Voor dealers zijn deze op afspraak te bezichtigen en te bewonderen. Bij Casajoy kunnen wij als groothandel aan onze dealers altijd de beste houten badkamermeubel leveren. Hiermee zult u uw klanten verbaasd doen staan van alle mogelijkheden die u biedt om hun badkamer de uitstraling te geven die zij zoeken. Maakt u daarom een afspraak met ons voor een bezichtiging in onze showroom of vraag een product catalogus aan:

Mail: info@casajoy.nl

of bel: 085-0600 330